Schakel een architect in bij het realiseren van een Tiny House

Schakel een architect in bij het realiseren van een Tiny House

Schakel een architect in bij het realiseren van een Tiny House

30 januari 2020
 Categorie├źn:
Huis & tuin, Blog


Tiny houses zijn vandaag de dag hip en happening. Deze letterlijk enorm kleine huisjes zouden een oplossing kunnen zijn tegen het woningtekort en een milieuvriendelijk alternatief van een standaard woning zijn. Er komt wel een hoop bouwkundig inzicht kijken bij het ontwikkelen van een Tiny House. Daarom is een architect inschakelen voor dit bijzondere project een slimme zet. Lees gauw verder hoe een architect jouw kleine droomwoning kan realiseren.

Haal het meeste uit de ruimte
Een Tiny House, je kunt het van het woord al afleiden, is letterlijk erg klein. Daarom is de kennis van een bouwkundig expert zeker aan te raden. Zij kunnen het meeste uit deze kleine ruimte halen om jouw Tiny House zo praktisch mogelijk te maken. Door handige bouwtrucjes, omhoogwerken en een slim interieur haal je het meeste uit jouw kleine huisje. Zo kan een klein huisje met een oppervlakte van bijvoorbeeld 14m2 alsnog genoeg ruimte zijn voor jou.

Ervaring met bouwen
Veel enthousiastelingen gaan zelf aan de slag om een Tiny House te bouwen. Het lijkt een klein project dat iedere handige klusser wel zelf zou kunnen doen. Maar je komt nog bedrogen uit wanneer je zelf aan de slag gaat om een Tiny House te maken. Geniet van de ervaring van een expert en schakel een architectenbureau in. Deze expert weet precies welke materialen je het beste kunt gebruiken, hoe je dit kleine huisje goed kunt isoleren en waterbestendig maakt. Zo geniet in jouw kleine huisje ook van alle basis comfort zoals in een standaard woning.

Unieke ontwerpen
Een architect heeft altijd een creatieve geest en denkt graag met je mee. Een Tiny House ontwerpen is ook voor deze expert een leuke afwisseling. Samen kunnen jullie de creatieve koppen bijeen steken en een uniek ontwerp bedenken voor de Tiny House. Zo kan de woning bijvoorbeeld moderne vormen aannemen, maar deze kan ook gebouwd worden in een klassieke of landelijke stijl.

Offertes aanvragen
Is het ook jouw droom om in een Tiny House te wonen of lijkt het je leuk om dit als vakantie optie te hebben? Vraag dan offertes aan bij architectenbureaus bij jou in de buurt. Wat zijn de prijzen en wat zijn de stijlen? Je kunt altijd even rondshoppen op zoek naar de beste man voor jouw klus.

Een Tiny House realiseren is een klus waar je het beste een bouwkundig expert voor kunt inschakelen. Geniet van de expertise en de snelheid van het bouwen. Zo kun je binnen de kortste keren een eigen Tiny House hebben die optimaal bruikbaar is.

Over ons
Zelf aanleggen droom tuin

Ledereen droomt wel van de perfecte achter tuin, waar je lekker een glaasje wijn kunt drinken en jezelf terug kunt trekken in een leuk boek. <br/>Het aanleggen van een tuin eist veel meet en denkwerk. Houd het simpel bij het aanleggen van je eigen tuin. Het is leuk om een vijver in de achter tuin te hebben, maar dit kan veel geld kosten om aan te leggen en te onderhouden. <br/>Geen kennis over tuinen? Laat het werk dan uitvoeren door een hovenier. Er zijn hoveniers die het helemaal niet erg vinden als je meehelpt tijdens de werkzaamheden. Dit moet wel tijdig doorgegeven worden, zodat er rekening gehouden kan worden met het opstellen van de offerte. <br/>Elke tuin verdient plantjes en bomen. Deze geven de tuin een andere sfeer en uitzicht. Onder deze schaduw kun je met vrienden in de zomer BBQ'en. <br/>

Zoeken
Categorie├źn