Tegels voor iedere ruimte in huis haal je bij de tegelwinkel

Tegels voor iedere ruimte in huis haal je bij de tegelwinkel

Tegels voor iedere ruimte in huis haal je bij de tegelwinkel

14 oktober 2019
 Categorieën:
Binnenhuisarchitecten, Blog


Tegels lenen zich uitstekend voor iedere ruimte in huis en de mogelijkheden zijn vandaag de dag vrijwel onbeperkt. Wil je bijvoorbeeld een karakteristieke tegelvloer in de hal, een praktische vloer voor in de keuken of is de vloer van je woonkamer aan vervanging toe? En wil je een klassieke vierkante tegel of ga je graag met de laatste trends mee en kies je bijvoorbeeld voor een trendy tegel in houtlook? In alle gevallen weet je zeker dat je toekomstige vloer gemakkelijk is in onderhoud en dat je lang kunt genieten van je gloednieuwe tegels.

Tegels van enkel de beste kwaliteit

Als je ervoor kiest om een nieuwe vloer aan te schaffen voor je interieur, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een goede aankoop doet. Het is immers een aankoop die je niet iedere dag doet en je wilt jarenlang kunnen genieten van je vloer. Ook dit is een reden waarom het verstandig is om jouw vloer te kopen in de winkel. Je bent hier verzekerd van enkel de beste kwaliteit, de tegels zijn slijtvast en kunnen hierdoor tegen een stootje. Om er zeker van te zijn dat de vloer perfect past met je meubilair of de verf op de muur kun je je het beste laten adviseren door een medewerker uit de winkel. In veel gevallen beschikt het personeel over ruime ervaring en kan je goed vertellen wat voor mogelijkheden en onmogelijkheden er met jouw ruimte zijn.

Kies uit een breed scala aan tegels in verschillende stijlen

Wat voor soort tegel het meest geschikt is voor jouw interieur, is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de smaak die je hebt. Gaat jouw hart sneller kloppen van een kleine en kleurrijke tegel in Portugese stijl? Zoek je naar een klassiek tegeltje uit de jaren ’30? Of ja je liever voor een grote en moderne tegel van 60 x 60 cm, of een tegel in betonlook? In alle gevallen is de kans erg groot dat je jouw ideale tegel gaat vinden in de tegelwinkel. Van klassiek tot aan modern en van kleurrijk tot aan neutraal, het behoort allemaal tot het veelzijdige assortiment dat je er kunt vinden. Om er zeker van te weten dat het design volledig, al dan niet boven je verwachtingen voldoet, kun je het beste even een bezoek brengen aan een winkel. Zo zie je de kleuren in het echt en weet je zeker dat die ene print die je in gedachten hebt, ook daadwerkelijk overeenkomt met de print op de tegel.

Over ons
Zelf aanleggen droom tuin

Ledereen droomt wel van de perfecte achter tuin, waar je lekker een glaasje wijn kunt drinken en jezelf terug kunt trekken in een leuk boek. <br/>Het aanleggen van een tuin eist veel meet en denkwerk. Houd het simpel bij het aanleggen van je eigen tuin. Het is leuk om een vijver in de achter tuin te hebben, maar dit kan veel geld kosten om aan te leggen en te onderhouden. <br/>Geen kennis over tuinen? Laat het werk dan uitvoeren door een hovenier. Er zijn hoveniers die het helemaal niet erg vinden als je meehelpt tijdens de werkzaamheden. Dit moet wel tijdig doorgegeven worden, zodat er rekening gehouden kan worden met het opstellen van de offerte. <br/>Elke tuin verdient plantjes en bomen. Deze geven de tuin een andere sfeer en uitzicht. Onder deze schaduw kun je met vrienden in de zomer BBQ'en. <br/>

Zoeken